Anghel Iordănescu, suspect de Covid-19

Anghel Iordănescu, suspect de Covid-19

Edi Iordănescu a confirmat, duminică dimineață, ca tatăl său, Anghel Iordănescu, și-a făcut testul pentru coronavirus și s-a izolat, după ce s-a simțit rău la jumătatea acestei săptămâni.

Din fericire, fostul selecționer al României s-a simțit mai bine în ultimele zile.

"S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele. Așteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observație, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut și testul.

Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul.

Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta și a făcut testul. Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme"

Edi Iordănescu, la Digi Sport
ADVERTISING

Ultima apariție publică "Generalului" s-a produs la începutul acestei săptămâni, cu ocazia anunțului Gabrielei Firea că va candida pentru un nou mandat în fruntea Capitalei.

Anghel Iordănescu ar urma să facă parte din echipa de consilieri ai Gabrielei Firea.

Anghel Iordănescu (70 de ani) a fost în trei rânduri selecționerul României: 1993-1998, 2002-2004 și 2014-2016.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇