Spaniolii dezvăluie motivul pentru care Messi îl vrea plecat pe președintele Barcelonei. Neymar e implicat

Spaniolii dezvăluie motivul pentru care Messi îl vrea plecat pe președintele Barcelonei. Neymar e implicat

Presa din Spania a dezvăluit motivul pentru care Leo Messi amenință cu plecarea de la FC Barcelona, totul având legătură cu președintele Josep Maria Bartomeu.

Presa din Spania scrie că principalul motiv pentru care Messi vrea să plece de la Barcelona este președintele Josep Maria Bartomeu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Iar jurnaliștii de la Sport au venit cu detalii despre tensiunile existente între cei doi.

Problemele au apărut în vara anului trecut, când Messi a fost extrem de deranjat de faptul că FC Barcelona nu l-a transferat pe Neymar de la PSG.

Conform sursei citate, Neymar i-ar fi spus lui Messi că șefii Barcelonei "nu au făcut nimic" pentru a perfecta transferul.

Iar Messi a ales să îl creadă pe Neymar și nu pe șefii Barcelonei, care i-au spus că Bartomeu a mers special la Paris pentru a negocia transferul.

În plus, lui Messi îi lipsesc și vremurile în care fostul președinte Laporta îl consulta în orice decizie importantă pe care o lua. Spre exemplu, Griezmann a fost adus fără să i se ceara părerea, la fel și noul antrenor Ronald Koeman.

Messi a considerat astfel că trebuie să pună piciorul în prag și a amenințat că pleacă de la club încă din această vară.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!