Presa din Spania dezvăluie cele 5 motive pentru care Messi vrea să plece de la FC Barcelona

Presa din Spania dezvăluie cele 5 motive pentru care Messi vrea să plece de la FC Barcelona

Presa din Spania a publicat cele 5 motive pentru care Leo Messi a anunțat clubul FC Barcelona că nu-și mai dorește să continue.

Potrivit cotidianului spaniol Sport, cele 5 motive pentru care Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona sunt următoarele:

  1. Nu a avut niciodată o relație bună cu conducerea clubului

Sursa citată scrie că Messi nu s-a înțeles nicio clipă bine cu conducerea prezidată de Bartomeu. El nu a împărtășit niciodată viziunea acestuia privind conducerea clubului, iar în ultimii ani a rămas doar din dragoste pentru club, dar totul s-a sfârșit după înfrângerea cu Bayern Munchen, scor 8-2.

ADVERTISING
  1. Îndepărtarea lui Valverde

Leo Messi a avut o relație excelentă cu fostul antrenor Ernesto Valverde, iar îndepărtarea sa a venit ca o lovitură. Messi consideră că în vestiar era o atmosferă foarte bună în mandatul lui Valverde și i s-a părut inexplicabilă aducerea lui Quique Setien.

  1. Nu i-au plăcut transferurile făcute de conducere

Leo Messi consideră că managementul sportiv de la FC Barcelona a fost un adevărat dezastru și că, în general, campaniile de achiziții au fost un dezastru. În plus, și relația cu fostul director sportiv Eric Abidal a fost foarte proastă.

ADVERTISING
  1. E nemulțumit de felul în care clubul l-a tratat pe Luis Suarez

Starul argentinian are o relație foarte bună cu Luis Suarez, însă este de părere că președintele Bartomeu nu îl tratează cu respect.

  1. Nu are încredere în Ronald Koeman

Venirea lui Ronald Koeman nu l-a incantat deloc pe Leo Messi, care nu este convins că olandezul poate avea succes la Barcelona. Messi nu mai vrea să rămână la o echipă în care nu are încredere că poate câștiga trofee.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇