Cum explică Ons Jabeur eșecul din finala cu Iga Swiatek de la US Open: "Ştiu că sunt una dintre acele jucătoare"

Cum explică Ons Jabeur eșecul din finala cu Iga Swiatek de la US Open: "Ştiu că sunt una dintre acele jucătoare"

Ons Jabeur a fost învinsă în finala US Open de către Iga Swiatek, aceasta fiind a doua înfrângere la rând pentru tunisianca într-o finală de Mare Șlem, după cea de la Wimbledon, din această vară.

Jabeur, 2 WTA începând de luni, spune că este dezamăgită după această finală pierdută, dar că are totuși gândul că în viitor va pune mâna pe un trofeu de GS.

"Sunt tristă, puţin dezamăgită, dar cu multă speranţă pentru următoarele turnee. Ştiu că am dat totul. Ea a jucat extraordinar. Dar este Iga (Swiatek), când e în finală, joacă aşa. Cu siguranţă am multe de învăţat din această finală. Dar sunt fericită că am reuşit să ajung atât de departe.

Ons Jabeur Press Conference | 2022 US Open Final

Sunt pe locul 2 mondial, calificată la Mastersul de la finalul sezonului. Există deja o mulţime de aspecte pozitive. Voi învăţa din această finală şi voi reveni mai puternică. Înainte, eram o persoană foarte negativistă şi m-a afectat foarte mult. Mi-am dat seama că nu câştig nimic din asta. Chestia este că înainte de finală, în timpul acestui turneu, am dat totul, am făcut totul 100% şi la un moment dat, nu poţi face mai bine. Voi învăţa din asta. Ceea ce îmi rămâne este să fiu pozitivă. Ştiu că sunt una dintre acele jucătoare care vor câştiga un Grand Slam. Va veni cu greu, dar va veni într-o zi. Păstrez această pozitivitate pentru a fi cu adevărat pregătită", a declarat Jabeur, după finală, la conferința de presă oficială.

ADVERTISING

Următorul turneu la care va participa Jabeur va fi în octombrie, la Monastir, în țara sa natală Tunisia, un turneu de tip WTA 250.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!