Ons Jabeur, comparată cu Simona Halep de către legendara Kim Clijsters, după eșecul din finala US Open

Ons Jabeur, comparată cu Simona Halep de către legendara Kim Clijsters, după eșecul din finala US Open

Tenismena tunisiană Ons Jabeur a mai pierdut o finală de Grand Slam, sâmbătă seara în compania Igăi Swiatek, aceasta fiind a doua consecutivă de acest gen pierdută, după ultimul act de la Wimbledon.

Marea legendă a tenisului mondial Kim Clijsters, multiplă campioană de Mare Șlem, a vorbit despre acest eșec al lui Ons, spunând despre ea că se confruntă cu o situație similară cu a Simonei Halep în trecut, care a pierdut 3 finale de GS, până să triumfe în prima, la Roland Garros 2018.

Tunisianca are două înfrângeri la rând în ultimele acte din turneele de Grand Slam, cedând şi acum aproape două luni la Wimbledon, cu Elena Rybakina.

Iga Swiatek vs. Ons Jabeur Highlights | 2022 US Open Final

„Simona Halep a pierdut primele finale de Grand Slam. Și mie a început să-mi intre în cap lucrul acesta, pentru că, acum, când va merge la conferința de presă, va fi întrebată despre asta: Ai pierdut încă una. A doua la rând. Ce crezi că trebuie să faci diferit? Te vei gândi: E a treia oară. Pot să câștig acum? E un tip de presiune suplimentară, în fața căreia e bine să i se spună să continue ceea ce face și să muncească”, puncta marea belgiancă pentru Eurosport, după finala de la New York.

ADVERTISING

6-2, 7-6, a fost scorul în favoarea lui Iga Swiatek, în meciul cu Jabeur.

Clijsters are patru trofee de Mare Șlem în palmares, dar a pierdut primele 4 finale din carieră.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!