Speranța va înlocui lacrimile: mesajul Papei Francisc, la liturghia de Paști

Speranța va înlocui lacrimile: mesajul Papei Francisc, la liturghia de Paști

Din rămăşiţele ruinate ale umanităţii noastre, Dumnezeu poate pregăti o nouă istorie, a spus Papa Francisc, în mesajul transmis, sâmbătă seară, la liturghia de Paşte din Bazilica Sfântu Petru.

În aceste vremuri întunecate, când omenirea se confruntă cu pandemia şi alte boli, creştinii nu trebuie să uite că lacrimile lor vor fi uscate şi temerile lor vor fi înlocuite de speranţă, a transmis Papa Francisc.

"Întotdeauna este posibil să începem din nou în ciuda tuturor eşecurilor noastre. Dumnezeu poate crea o operă de artă. Din rămăşiţele ruinate ale umanităţii noastre, Dumnezeu poate pregăti o nouă istorie”, a spus Suveranul Pontif..

ADVERTISING

'În aceste luni întunecate ale pandemiei”, Papa i-a îndemnat pe toţi să "asculte pe Domnul Înviat în timp ce El ne invită să începem din nou şi să nu pierdem niciodată speranţa”.

April 3, 2021 Easter Vigil - Homily, Pope Francis

Papa Francisc va oficia Slujba de Paşte, duminică, la Bazilica Sfântu Petru, de unde va rosti tradiţionalul mesaj "Urbi et Orbi".

Citește pe Spotmedia:

Cea mai frumoasă și mai mare promisiune electorală, repetată și uitată la fiecare patru ani

Cu cât ar putea crește taxa pentru parcările de reședință din București. Ce a propus Primăria Generală, ce vor edilii de sector și ce au cerut bucureștenii

ADVERTISING

O scrisoare deschisă cu autori ascunși după paravan

Pentru „bandiții” din politică, pandemia e un bilet spre parvenire. De ce AUR și PSD nu vor ca pandemia să se termine, odată cu vaccinarea Interviu


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇