Premieră în SUA: Moș Crăciuni de culoare vor apărea în parcurile Disney

Premieră în SUA: Moș Crăciuni de culoare vor apărea în parcurile Disney

Fără anunțuri oficiale, în parcurile Disney din SUA vor apărea Moș Crăciuni de culoare, cu ocazia sărbătorilor, pentru prima dată în istoria de 66 de ani a parcurilor tematice ale companiei, conform CNN.

Atât la Disneyland Resort din Anaheim, California, cât și la Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista, Florida, un Moș Crăciun negru a fost observat cu anumite ocazii.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat pentru CNN că Moș Crăciun este reprezentat în diferite moduri în comunitățile locale și regionale și în întreaga lume - și în acest spirit, Moș Crăciun va reflecta diversitatea, atât la Disneyland Resort, cât și la Walt Disney World Resort.

ADVERTISING

Parcurile Disney sunt cel mai recent loc în care familiile pot vedea o astfel de reprezentare a lui Moș Crăciun, mai mulți Moși Crăciuni de culoare apărând în ultimii ani în centre comerciale și într-o reclamă recentă la biscuiții Oreo.

Așa cum era de așteptat, vizitatorii Disney și publicul larg au discutat subiectul în social media.

Utilizatorul Twitter @maciiannn a postat: "Sunt destul de sigur că tocmai l-am prins pe primul Moș Crăciun de culoare care a fost vreodată la Walt Disney World și plâng de fericire."

ADVERTISING

Dar @hawksmurray a comentat știrea, spunând: "Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este negru, nu ar trebui să facă un Moș Crăciun negru doar pentru o cascadorie de promovare".

Unii utilizatori i-au răspuns, spunând "Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este real".

????????????Black Santa Claus to Debut at Walt #Disney World This Holiday Season. This holiday season will be the first for Walt Disney World’s inclusion of a Black Santa Claus!

Publicată de Ed Gaines Fanpage pe Vineri, 12 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇