Ciucu amendează colindătorii cu boxă dintre blocuri: În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați!

Ciucu amendează colindătorii cu boxă dintre blocuri: În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați!

Ciprian Ciucu anunță că în Sectorul 6 colindătorii care se plimbă cu boxa la maxim printre blocuri nu sunt bineveniți. Într-o singură zi, Poliția Locală a dat 21 de amenzi celor care tulburau liniștea publică în acest mod, spune edilul.

”Colindele la boxe cu mulți decibeli nu sunt colinde. Cum spunea un locuitor al Sectorului 6, “În cazul colindelor, nu este vorba de o boxa plimbata… Este vorba despre altceva (modestie, talent, implicare, tradiție)”.

Colindătorii sunt bine primiți în Sectorul 6, dar nu cu boxe date la maxim printre blocuri, nu cu înregistrări cu munca altora.

ADVERTISING

Aviz colindătorilor cu boxe, doar ieri Poliția Locală a dat 21 de amenzi pentru tulburarea liniștii publice. În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați!”, a scris primarul Ciucu pe Facebook.

Foto 1 (sus). Am decis că Primăria Sectorului 6 să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice pe aria...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Pocnitorile se vând într-o baracă în parcare

O altă măsură anunțată de primarul Sectorului 6 este de a interzice comercializarea de pocnitori.

Dar pentru că Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Municipiului București au dat deja aviz de funcționare vânzătorilor ambulanți de petarde, edilul a dispus Poliției Locale să supravegheze non-stop ”baraca” din care se vinde material pirotehnic, pentru a se asigura că măcar nu se vinde minorilor.

ADVERTISING

”Am decis că Primăria Sectorului 6 să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice pe aria Sectorului 6. Pocnitorile produc un mare disconfort populației, aceste manifestări nu au nimic în comun cu “tradiționalul”.

Aflu că Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Municipiului București au avizat așa ceva în Sectorul 6. Eu nu știu cum aceste instituții și-au permis să dea un astfel de aviz pentru depozitarea și comercializarea unor astfel de produse într-o baracă dintr-o parcare.

M-aș fi așteptat ca după nenorociri precum Colectiv să fie mai atente. Pentru că nu avem atribuții să o închidem (doar poliția națională are) am dispus Politiei Locale să supravegheze acea locație non-stop și să strângă dovezi dacă vor comercializa minorilor astfel de produse, pentru a le prezenta Primăriei Generale (Poliția Municipiului București și-a dat avizul!) și Poliției MAI.

ADVERTISING

Din câte am înțeles, alte primării de sector au dat autorizații pentru așa ceva”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

265147903_10160171215169203_9099049007789846483_n
Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇