Noi imagini impresionante cu o coadă de ambulanţe care stau la rând să predea bolnavi la spital. De data asta, se întâmplă la Arad

Noi imagini impresionante cu o coadă de ambulanţe care stau la rând să predea bolnavi la spital. De data asta, se întâmplă la Arad

Au apărut vineri imagini noi cu ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţii bolnavi la spital.

De data aceasta s-a întamplat la Spitalul Judeţean Arad, iar imaginea a fost postată pe Facebook de preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

El a publicat imaginea, însoțită de un mesaj prin care roagă oamenii să fie în continuare conștienți de pericolul din jurul nostru.

”Imagine de astăzi, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Păziţi-vă sănătatea, nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care nu iau în serios protecţia împotriva Covid-19! Afecţiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale”, a scris Iustin Cionca, pe contul să de Facebook.

ADVERTISING

Nu este primul spital la care s-a ajuns în aceasta situație. Recent, s-a întâmplat și la Spitalul ”Sf. Pantelimon” și la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov, și sunt doar două exemple.

Într-un alt mesaj postat tot pe Facebook, Cionca transmite tot respectul său medicilor care au fost în prima linie în acest an, dar și compasiunea profundă familiilor victimelor Covid-19.

La acelaşi spital din Arad se întâmplă şi gesturi frumoase.

Acum două zile, personalul medical a avut parte de o surpriză muzicală din partea Filarmonicii de Stat din oraş. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, artiștii au dorit să ofere cadrelor medicale un cadou muzical, în semn de recunoaștere a eforturilor pe care le depun zi de zi, în lupta cu virusul SARS CoV-2.

ADVERTISING

Şi nu este primul gest frumos de care beneficiază cadrele medicale de la Spitalul Județean Arad. Săptămâna trecută, mai mulţi arădeni au dus buchete şi coşuri de flori medicilor şi angajaţilor de la unitatea sanitară.

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇