Artiștii de la Filarmonica Arad au mers la Spitalul Județean pentru a le cânta cadrelor medicale (Foto)

Artiștii de la Filarmonica Arad au mers la Spitalul Județean pentru a le cânta cadrelor medicale (Foto)

Personalul medical din cadrul secțiilor COVID-19 de la Spitalul Județean de Urgență Arad a avut parte de o surpriză muzicală din partea Filarmonicii de Stat din oraş.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, artiștii au dorit să ofere cadrelor medicale un cadou muzical, în semn de recunoaștere a eforturilor pe care le depun zi de zi, în lupta cu virusul SARS CoV-2.

Astfel, aceștia au venit în curtea spitalului și au cântat.

”Vă mulțumim din suflet pentru aceste momente. A trecut mai bine de un an de când nu am fost la Filarmonică și suntem zi de zi la spital. Ne bucurăm că sunteți alături de noi și vă mulțumim pentru susținere”, a spus dr. Dana Olar, medic primar pneumolog, medic șef Secție Pneumologie.

ADVERTISING

”A fost o surpriză binevenită pentru fiecare dintre noi. Apreciem că astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății ați fost alături de noi. Vă mulțumim”, a declarat și dr. Gigi Aiordăchioae medic primar chirurg, coordonator Secție Covid-19.

Filarmonica
Foto: Facebook/Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
spital-arad
Foto: Facebook/Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Nu este primul gest frumos de care beneficiază cadrele medicale de la Spitalul Județean Arad. Săptămâna trecută, mai mulţi arădeni au dus buchete şi coşuri de flori medicilor şi angajaţilor de la unitatea sanitară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ei au reacţionat, astfel, la protestele care au avut loc în ultima perioadă în zeci de oraşe din ţară, inclusiv la Arad, în multe locuri cadrele medicale fiind jignite, huiduite sau chiar ameninţate.

Cei care au pus buchetele şi coşurile de flori în curtea spitalului au aplaudat minute în şir personalul medical, care de peste un an îngrijeşte pacienţi cu coronavirus.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇