Gest frumos făcut de arădeni: Au dus buchete de flori medicilor de la Spitalul Judeţean unde sunt trataţi pacienţi cu Covid (Video)

Gest frumos făcut de arădeni: Au dus buchete de flori medicilor de la Spitalul Judeţean unde sunt trataţi pacienţi cu Covid (Video)

Mai mulţi arădeni au dus, joi seară, buchete şi coşuri de flori medicilor şi angajaţilor de la Spitalul Judeţean, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID-19.

Arădenii au reacţionat, astfel, la protestele care au loc în ultima perioadă în zeci de oraşe din ţară, inclusiv la Arad, în multe locuri cadrele medicale fiind jignite, huiduite sau chiar ameninţate.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cei care au pus buchetele şi coşurile de flori în curtea spitalului au aplaudat minute în şir personalul medical al spitalului arădean, care de peste un an de zile îngrijeşte pacienţi cu coronavirus.

”Nu suntem de acord cu toate injurile care se aud prin pieţe”, a declarat o femeie care a venit cu flori în curtea Spitalului Judeţean Arad.

Medicii le-au mulţumit arădenilor şi le-au transmis că apreciază gestul lor.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!