Reacția AUR, după ce Iohannis a spus că este un partid ”despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face”

Reacția AUR, după ce Iohannis a spus că este un partid ”despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face”

Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis, miercuri, un mesaj, după ce Klaus Iohannis a afirmat că este un partid ”despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face”.

”După ce delegaţia AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, preşedintele Iohannis a ieşit astăzi să planteze un copac. Şi pentru că acelaşi şef de stat nu este lămurit în legătură apariţia AUR pe scena politică din România, declarând că ‘este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică’,  îi amintim că AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani”, a transmis AUR, miercuri. 

ADVERTISING

Formaţiunea precizează că are program politic, revendicări şi propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni.  

”Oare niciun consilier prezidenţial nu a notat nimic? Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins cu privire la AUR”, a mai transmis AUR.  

ADVERTISING

Klaus Iohannis a afirmat, întrebat miercuri ce părere are despre faptul că liderul AUR George Simion a anunţat că vrea să îl suspende din funcţia de şef al statului, că aceasta este „o poveste cam fumată”.

Preşedintele a adăugat că Alianţa pentru Unirea Românilor este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇