PSD nu a avut niciun rol în noul job al Vioricăi Dăncilă la BNR. Guvernatorul a considerat că are nevoie de expertiza ei, susţine Grindeanu

PSD nu a avut niciun rol în noul job al Vioricăi Dăncilă la BNR. Guvernatorul a considerat că are nevoie de expertiza ei, susţine Grindeanu

PSD nu a avut niciun rol în numirea Vioricăi Dăncilă la BNR, susţine prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu, care adaugă că guvernatorul Mugur Isărescu a considerat că are nevoie de experienţa şi expertiza acesteia.

Sorin Grindeanu a fost întrebat duminică, la Prima TV, cum a pierdut-o PSD pe Viorica Dăncilă, care s-a angajat la BNR.

“Partidul nu a avut niciun rol în noul job. Am înţeles că guvernatorul, şi am văzut explicaţiile, guvernatorul a considerat că are nevoie de experienţa, expertiza Vioricăi Dăncilă, nu ca PSD-ist. Nu s-a dus PSD-ul ”Vă rugăm...”, nu există aşa ceva, e o chestiune în care PSD-ul nu are vreo….”, a spus Grindeanu.

ADVERTISING

Solicitat să comenteze faptul că Viorica Dăncilă nu a fost bună pentru PSD, care nu i-a oferit un post de parlamentar, dar este bună pentru BNR, fostul premier a replicat:

“BNR hotărăşte dincolo de ce vrea PSD, PNL, USR. E treaba Băncii Naţionale, de aia e independentă.

Abordarea noastră legată de loc şi de ce spuneţi dumneavoastră în toamna anului trecut a fost următoarea. Organizaţiile judeţene decid şi vin cu propunerile pe care noi marea majoritate a cazurilor le-am acceptat. Am avut menţiuni sau scoateri de pe listă şi incursiuni pe listele pe care le propuneau cei din judeţe doar atunci - şi au fost câteva cazuri - când cei care erau propuşi avea anumite semne de întrebare legate de integritate.

ADVERTISING

Trebuia să meargă în Teleorman sau de unde era membru, cred că în Teleorman, să îşi depună candidatura, colegii noştri de acolo să voteze”, a explicat prim-vicepreşedintele PSD.  

Despre numirea la BNR a Vioricăi Dăncilă:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇