Guvernul Ciucă şi-a luat purtător de cuvânt din prima zi: Cine e Dan Cărbunaru

Guvernul Ciucă şi-a luat purtător de cuvânt din prima zi: Cine e Dan Cărbunaru

Dan Cărbunaru va fi purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciucă. Potrivit informațiilor SpotMedia.ro, jurnalistul își va prelua noul rol săptămâna viitoare.

Într-un mesaj transmis către europarlamentari, consultat de SpotMedia, Cărbunaru spune că a acceptat poziția.

Dan Cărbunaru este jurnalist și director al publicației Calea Europeană, pe care a fondat-o în 2009. Coordonator al cursului de comunicare în Afaceri Europene pentru comunicatorii guvernamentali, organizat de Institutul European din România, Dan Cărbunaru se prezintă ca expert internațional în comunicare.

ADVERTISING

Era de ani buni acreditat la Bruxelles la instituțiile europene, precum și pe lângă Administrația Prezidențială.

În cea mai recentă postare a sa de pe Facebook, de marți, Cărbunaru scria că sunt așteptări mari de la noul guvern și povestea un dialog avut la B1 TV cu ministrul Finanțelor.

”Guvernul Marii Coaliții. Așteptările mai mari decât susținerea din Parlament, la fel și nevoile românilor. Vor reuși viitorii guvernanți să facă față vremurilor? Alternativă pare să nu fie. Ieri seară, la emisiunea realizată de Silviu (Mănăstire - n.red.), am avut ocazia de a intra in dialog cu viitorul ministru de Finanțe.

ADVERTISING

Adrian Câciu și-a recunoscut orientarea keynesiană și a anunțat că, dacă va introduce noi taxe și impozite, ori le va mări pe cele actuale, nu o va face fără consultări cu cei vizați. Dl. Adrian Câciu a mai spus că susține adoptarea monedei euro de către România, atunci când țara va fi pregătită și vom avea o convergență reală”, a scris Cărbunaru pe Facebook.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇