Cum a ajuns Ciolacu la meciul naționalei de la Munchen (Foto)

Cum a ajuns Ciolacu la meciul naționalei de la Munchen (Foto)

Premierul Marcel Ciolacu, potenţial candidat PSD la prezidenţiale, e în Germania, unde s-a întâlnit cu fanii tricolori, s-a pozat cu copiii suporterilor şi s-a postat ca atare pe Internet.

M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 17 iunie 2024

Ciolacu s-a dus şi la primul meci pe care echipa naţională de fotbal a României l-a susţinut la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, în compania Ucrainei.

ADVERTISING

Apoi, a postat noi fotografii din tribune:

Am trăit la maximum, alături de alte zeci de mii de români, una dintre cele frumoase victorii ale naționalei...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 17 iunie 2024

Totul pentru că fix acum se împlinesc 25 de ani de relaţii ale României cu landul Bavaria.

Guvernul a transmis oficial că premierul efectuează, începând de luni, o vizită oficială de două zile în Bavaria, unde urmează să participe, între altele, la o şedinţă comună a guvernelor român şi bavarez şi să aibă o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii române din regiune.

Premierul este însoţit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, de ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, de ministrul Economiei, Ştefan-Radu Oprea, şi de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.

ADVERTISING

S-au dus cu toţii la meci, iar o fotografie face cât 1.000 de cuvinte:

ciolacu-in-tribune
Foto: Inquam Photos/Ștefan Constantin

"Dintre landurile germane, Bavaria reprezintă cel mai important investitor şi partener comercial pentru România, cu un volum de schimburi comerciale de peste 8 miliarde de euro. Ne dorim ca marile companii cu sediul în Bavaria din domeniul industriei auto, al ingineriei şi al industriei aerospaţiale să investească în România, pentru că avem unul dintre cele mai mari ritmuri de creştere din Europa", spune Ciolacu, citat în comunicatul venit de la Palatul Victoria.

ADVERTISING

Luni seară, şeful Executivului va participa la recepţia oferită în onoarea sa, la Castelul Nymphenburg din Munchen, împreună cu reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, precum şi ai cultelor.

"Comunitatea românească din Bavaria este cea mai numeroasă comunitate străină din acest land, potrivit datelor oficiale, în Bavaria sunt stabiliţi 213.000 cetăţeni români", adaugă Executivul.

"Peste 1.000 de întreprinderi din Bavaria contribuie la schimburile economice cu ţara noastră", mai precizează comunicatul.

Până la treburile serioase de guvern, iată-l pe albul Ciolacu în marea galbenă de fani ai naţionalei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇