Ciolacu: Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie

Ciolacu: Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, că nu este „deloc” de acord cu vaccinarea obligatorie, subliniind că dreptul la viaţă „primează” peste toate celelalte drepturi.

"Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi.

Va veni domnul doctor Rafila (ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila n.r.) şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific (referitor la certificatul verde COVID n.r.). Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu…sau… veţi vedea", a spus Ciolacu, la TVR.

Marcel Ciolacu a mai arătat că nu crede că "oamenii politici trebuie să îşi mai dea cu părerea în ceea ce priveşte pandemia".

Lideri politici din Austria, Grecia și Germania au anunțat în ultimele zile că vor institui legal vaccinarea obligatorie, măcar pentru anumite categorii de vârstă sau profesii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇