Apple va lansa în acest an AirTags. Ce fac și cât de utile sunt noile gadgeturi

Apple va lansa în acest an AirTags. Ce fac și cât de utile sunt noile gadgeturi

AirTags se află pe o listă consistentă de noi gadgeturi pregătite de Apple pentru 2021.

Alături de produsele aşteptate să primească versiuni noi, precum smartphone-uri, tablete, ceasuri sau laptopuri, Apple va lansa anul acesta, conform analistului chinez Ming-Chi Kuo, mai multe produse noi.

După o foarte lungă perioadă de aşteptare, precedată de numeroase zvonuri, Apple va lansa în acest an aşa-numitele AirTags - produse cu o funcţionalitate clară şi suficient de practice pentru a ajunge să se vândă extrem de bine.

ADVERTISING

AirTags vor fi un fel de etichete cu funcţie de localizare, ce vor putea fi lipite de orice produs fizic. Acestea vor fi folosite pentru a găsi, prin intermediul device-urilor Apple, obiectele pe care au fost lipite.

Va exista şi o funcţie de alertare pe iPhone, iPad ori MacBook, prin care utilizatorul va fi notificat atunci când este separat de unul din obiectele pe care a lipit un AirTag. Pe dispozitivul mobil, utilizatorul va putea edita numele AirTag-urilor, pentru a identifica mai uşor obiectele urmărite.

ADVERTISING
Apple AirTags - HERE YOU GO! Official FIRST LOOK! Real footage! EXCLUSIVE LEAKS!

AirTags vor putea fi folosite pentru orice obiect important pentru utilizator, precum chei ori portofel.

Alături de AirTags, o altă noutate pregătită de Apple pentru acest an este un produs de realitate augmentată. Apple a reuşit să păstreze foarte bine secretul, cel puţin până acum, astfel că nu se ştie dacă va fi vorba de o pereche de căşti, de ochelari sau ambele.

În 2021, Apple va continua să scoată noi Mac-uri cu procesoare proprii şi va lansa, totodată, primele dispozitive cu ecrane Mini-LED.

ADVERTISING
Apple AirTags Release Date and Price – Air Tags are INCREDIBLE!

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇