Refuzați de Cîțu, sindicaliştii din Educaţie îi cer o întâlnire preşedintelui Iohannis

Refuzați de Cîțu, sindicaliştii din Educaţie îi cer o întâlnire preşedintelui Iohannis

Sindicaliştii din Educaţie îi cer preşedintelui Klaus Iohannis o întâlnire în perioada următoare ”pentru a discuta problemele stringente” din sistem.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie ”Haret” şi Federaţia Naţională Sindicală ”Alma Mater” au transmis, sâmbătă, o solicitare preşedintelui Klaus Iohannis, ”în numele celor peste 300.000 de salariaţi din învăţământ ale căror drepturi şi interese le reprezintă”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Vă adresăm rugămintea de a stabili o întâlnire în perioada imediat următoare, pentru a discuta problemele existente în sistemul de învăţământ, a căror rezolvare se impune cu celeritate. Ne adresăm domniei voastre în calitate de mediator între stat şi societate, întrucât, de la învestirea Guvernului Cîţu şi până în prezent, domnul prim-ministru Florin Vasile Cîţu a tratat cu indiferenţă solicitările noastre de dialog, în vederea discutării şi identificării celor mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor stringente ale sistemului şi ale salariaţilor săi, refuzând orice întrevedere cu reprezentanţii federaţiilor sindicale reprezentative din Educaţie”, au transmis sindicaliştii.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖