Primele declarații ale premierului interimar Nicolae Ciucă: Vom continua activitățile privind gestionarea pandemiei și cele economice

Primele declarații ale premierului interimar Nicolae Ciucă: Vom continua activitățile privind gestionarea pandemiei și cele economice

Premierul interimar Nicolae Ciucă a susținut, marți, o foarte scurtă declarație de presă, în care a anunțat că va continua măsurile privind gestionarea pandemiei de Covid.

Totodată, el a precizat că Guvernul se va ocupa în continuare de măsurile economice și de bugetul pe 2021.

La finalul declarației, Nicolae Ciucă i-a mulțumit premierului demisionar Ludovic Orban pentru măsurile luate până acum în cadrul Guvernului și a precizat că îşi va continua şi activitatea ca ministru al Apărării.

Premierul interimar va participa, de la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, la o ședință pe tema Covid, alături de președintele Klaus Iohannis, ministrul Sănătății Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat.

ADVERTISING

Totodat, potrivit televiziunilor de știri, de la ora 14.00 Ciucă va avea o întâlnire cu ministrii la Guvern.

Ludovic Orban a anunțat luni seară că își dă demisia din funcția de premier, pentru a lăsa cale liberă negocierilor pentru formarea unui nou Executiv de centru-dreapta.

Klaus Iohannis i-a acceptat demisia și l-a numit pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, premier interimar.

SpotMedia.ro v-a prezentat, în format LIVE TEXT, declarațiile premierului interimar Nicoale Ciucă:

  • Începând de ieri am preluat conducerea interimară a Guvernului până la formarea noului Executiv.
  • În perioada următoare, vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei COVID și punerea în aplicare a strategiei de vaccinare.
  • Vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de criză și ne vom focaliza atenția pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021
  • Îi mulțumesc domnului Ludovic Orban pentru măsurile luate până acum în Guvern
  • Precizez că voi continua activitățile de ministru al Apărării
ADVERTISING

Citește si:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇