Wizz Air introduce noi rute din România spre Turcia

Wizz Air introduce noi rute din România spre Turcia

Compania Wizz Air va introduce din primăvară noi rute de zbor către Turcia.

Începând din 4 aprilie, apare o cursă aeriană directă între Iaşi şi Istanbul, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână. Zborurile sunt programate marţi, joi şi sâmbătă, biletele fiind puse în vânzare pe site-ul companiei aeriene.

Directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a declarat joi că introducerea rutei Iaşi-Istanbul este o veste ”extraordinară”, în condiţiile în care prin aeroportul-hub din Istanbul sunt asigurate legături către America de Nord, Asia sau Australia.

ADVERTISING

”În plus, Istanbul se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziţionare strategică atât din punct de vedere comercial, cât şi din punct de vedere turistic. Avem convingerea că această nouă rută va fi o investiţie viabilă pentru noi toţi. Totodată, este un semn clar că prin noul proiect de extindere a infrastructurii aeroportului din Iaşi, la care lucrăm în prezent, oferim companiilor aeriene mai multă stabilitate şi oportunitatea de a se dezvolta pe termen lung”, a declarat Romeo Vatră.

ADVERTISING

În plus, începând cu 18 mai, vor fi introduse zboruri directe Wizz Air de la Cluj-Napoca şi Bucureşti către Antalya.

De la Cluj-Napoca vor fi două zboruri pe săptămână către destinaţia din Turcia, în timp ce de la Bucureşti vor fi trei curse în fiecare săptămână.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇