Wizz Air și-a închis baza din Bacău. Ce opțiuni au pasagerii afectați

Wizz Air și-a închis baza din Bacău. Ce opțiuni au pasagerii afectați

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anunţat marţi că şi-a închis baza din Bacău, de unde va continua să opereze o serie de rute, incluzând rutele către Londra Luton şi Milano Malpensa.

Angajaţilor afectaţi de la baza din Bacău le vor fi oferite oportunităţi în alte zone ale reţelei Wizz Air. Compania aeriană va continua să zboare de la şapte baze în România şi mai anunţă că pasagerii afectaţi, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificaţi prin e-mail şi pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din preţul biletului.

ADVERTISING

„Mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operaţiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienţilor noştri români pentru orice inconvenienţe pe care această decizie le va cauza.

Prioritatea noastră în acest moment este să ne asigurăm că toţi clienţii afectaţi sunt contactaţi direct, primind sfaturi clare cu privire la opţiunile lor, şi să avem grijă de colegii şi echipajul nostru din Bacău. Wizz Air continuă să ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din România, inclusiv din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Suceava, Iaşi şi Sibiu”, spune Tischner Roland, officer Wizz Air Hungary General Operations.

ADVERTISING

Primul zbor al Wizz Air a decolat din Bacău în data de 29 octombrie 2020, iar de atunci, compania aeriană şi-a extins constant operaţiunile, transportând aproape jumătate de milion de pasageri pe rutele sale către şi dinspre Bacău.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇