Viitorul lui Ionuț Radu la Cremonese este incert. Din ce campionate a primit oferte portarul român

Viitorul lui Ionuț Radu la Cremonese este incert. Din ce campionate a primit oferte portarul român

Portarul român Ionuț Radu este în acest moment accidentat și nu traversează o foarte bună perioadă la Cremonese, echipă de Serie A unde și-a pierdut și locul de titular.

Fost portar la Steaua și Dinamo, în vârstă acum de 25 de ani, Radu nu va mai intra în planurile de viitor ale lui Cremonese. El spera să se poată întoarce la fosta sa echipă Inter, echipa pe care a îngropat-o sezonul trecut cu o gafă teribilă în meciul cu Bologna, gafă care a costat titlul de fapt în Serie A, dar în locul lui Handanovici va veni cel mai probabil Alessio Cragno, de la Monza, și nu portarul român, scrie Tuttomercatoweb.

ADVERTISING

Goalkeeper-ul și-a pierdut postul după ce s-a accidentat la jumătatea lunii octombrie, iar acum Marco Carnesecchi este titularul de drept și e greu de crezut că Radu își va reocupa locul. Potrivit ziarului Corriere dello Sport, Ionuț Radu are câteva oferte din Franța, de la mai multe cluburi de Ligue 1, însă el este hotărât să rămână undeva în Italia.

Cremonese este pe locul 18 din 20 în Serie A, cu doar 7 puncte bifate. La aceeași echipă mai evoluează și românul Vlad Chiricheș.

Cu Radu în poartă, Cremonese a înregistrat șase înfrângeri și trei rezultate de egalitate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!