Pe cine vede Ilie Dumitrescu drept înlocuitor perfect al lui Andrei Cordea la FCSB

Pe cine vede Ilie Dumitrescu drept înlocuitor perfect al lui Andrei Cordea la FCSB

Mijlocașul Andrei Cordea este foarte aproape de o plecare de la FCSB în această iarnă după ce a primit o ofertă extrem de tentantă din MLS, în Statele Unite.

Extrema dreaptă de 23 de ani din Berceni a făcut un sezon excelent și ar putea pleca în curând în SUA pentru o sumă de 5 milioane de euro, dacă patronul Gigi Becali se va înțelege cu partea adversă.

Ilie Dumitrescu, fosta mare legendă a Stelei și a echipei naționale, spune că FCSB are un înlocuitor perfect pentru Cordea chiar în curtea sa. E vorba de David Miculescu, adus vara trecută de la UTA pentru 1,7 milioane de euro: „Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

ADVERTISING

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu? A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt «deal» bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Ultimul anunț al turcilor despre transferul lui Adrian Șut de la FCSB la Trabzon

O altă plecare iminentă despre care se tot vorbește la FCSB este cea a lui Adrian Șut, mijlocaș defensiv, la Trabzonspor, în Turcia.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!