Discursul lui Leo Messi după un nou meci magic în tricoul Argentinei: "A trebuit să câștigăm"

Discursul lui Leo Messi după un nou meci magic în tricoul Argentinei: "A trebuit să câștigăm"

Leo Messi a marcat un gol crucial în cadrul victoriei Argentinei cu Mexicul sâmbătă seara la Cupa Mondială din Qatar, iar acum echipa sud-americană poate să spere la calificarea în optimi.

După 1-2 cu Arabia Saudită, Țara Tangoului era cu sabia deasupra capului, iar în meciul cu Mexic tot Leo Messi a fost salvatorul, cu un gol târziu dintr-o execuție splendidă de la distanță.

La final de joc, Messi a postat un mesaj pe rețelele de socializare: "A trebuit să câștigăm astăzi și am putut-o face. Urmează o altă finală miercuri și trebuie să continuăm să luptăm împreună... Hai Argentina!!!", a scris Messi.

ADVERTISING

El a sărbătorit alături de fani și echipă acest triumf cu Mexic, scor 2-0, vorbind despre viitor televiziunilor din Argentina: "Primul meci ne-a costat mult. E normal, pentru că au existat mulți factori, au fost mulți băieți care au jucat prima Cupă Mondială, programul... Nu sunt scuze, dar nu am ieșit pe teren așa cum ar fi trebuit. Chiar și așa, au fost două goluri izolate care ne-au făcut să pierdem acel meci. Azi trebuia să câștigăm pentru a ne debloca. A fost un meci foarte greu, pentru că Mexic joacă bine, are un antrenor grozav și e o echipă pricepută cu mingea. Am jucat așa cum a trebuit să jucăm în prima repriză, cu multă intensitate. Și în repriza secundă, când ne-am liniștit, am redevenit ceea ce suntem cu adevărat. Știam că azi trebuie să câștigăm și am făcut-o. Cupa Mondială a început azi pentru noi. Dar nu putem coborî brațele acum. Avem doar finale de jucat și nu putem greși. Știam că fanii ne vor susține. Le-am produs multe bucurii, suntem de o vreme împreună în această echipă și suntem uniți, am făcut multe lucruri frumoase", a spus Lionel Messi.

Argentina fans celebrating Messi’s goal in Mar del Plata

Meciul decisiv pentru calificare va avea loc miercuri la ora 21, cu Polonia, condusă magistral de Robert Lewandowski.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!