Cum a reacționat Messi după înfrângerea cu Arabia Saudită: "Sunt devastat"

Cum a reacționat Messi după înfrângerea cu Arabia Saudită: "Sunt devastat"

Lionel Messi a oferit prima reacție după ce naționala Argentinei a fost învinsă de selecționata Arabiei Saudite într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Starul argentinian, autor al primului gol al meciului, se declară „devastat”.

"Sunt devastat. Este o lovitură foarte grea, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Vom încerca să învingem Mexicul", a spus Messi după înfrângerea cu Arabia Saudită.

"Nu ne-a găsit ritmul de joc și, pe măsură ce minutele au trecut, lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile. Acum este timpul să fim mai uniți ca niciodată", a adăugat Messi.

ADVERTISING

Arabia Saudită a produs o surpriză de proporții marți la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Saudiții au învins-o cu 2-1 pe Argentina, văzută de mulți drept principala favorită la câștigarea trofeului.

Sud-americanii au controlat autoritar prima repriză, în care au marcat prin Messi și au mai avut alte trei goluri anulate pentru offside, însă au căzut inexplicabil în partea secundă.

Lionel Messi a deschis scorul dintr-un penalti dictat cu ușurință în minutul 10.

De partea cealaltă, golurile Arabiei Saudite au venit imediat după pauză, prin Al Shhri (min.48), cu un șut la colțul lung după o minge pierdută de Messi, și Al Dawsari (min.53), cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului.

ADVERTISING

Cele două reprezentative fac parte din Grupa C, în care mai sunt Mexic și Polonia, care se vor înfrunta tot astăzi, dar de la ora 18:00 - ora României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇