Presa din Argentina, la picioarele lui Lionel Messi după victoria cu Mexic: "Întotdeauna Messi!"

Presa din Argentina, la picioarele lui Lionel Messi după victoria cu Mexic: "Întotdeauna Messi!"

Argentina a învins Mexicul cu scorul de 2-0 și rămâne încă în cărți pentru calificarea în optimi din grupa C, una începută catastrofal în Qatar, după un 1-2 mai mult decât surprinzător cu Arabia Saudită.

Acum însă, chiar dacă per total Argentina a făcut un nou meci slab, Leo Messi și-a salvat încă o dată națiunea, cu golul său de 1-0 venit după o mare execuție de la distanță. Enzo Fernandez de la Benfica a adus golul doi pe final de partidă.

„Hai, Argentina! Messi, Enzo Fernandez, două „golazo” şi visul continuă!”, a titrat Ole, care a continuat pe larg în cronica sa: „Respiraţi adânc! Foarte multă tensiune, dar lăsaţi încordarea pentru altă dată. Argentina e în viaţă! Cu răbdare, a „captat” jocul. Messi nu trebuie să fie la cel mai bun nivel pentru a decide jocul, echipa dat semne de viaţă”, mai scrie ziarul argentinian Ole.

ADVERTISING

Clarin a punctat și el: "Argentina avea nevoie de un Messi cu spiritul lui Maradona pentru a menţine iluzia Cupei Mondiale. Omul din Rosario a ridicat tempoul jocului în repriza a doua şi a deblocat meciul cu Mexic cu golul său celebrat de toată planeta. Da, întotdeauna Messi. Ceva s-a întâmplat cu Messi, ceva s-a întâmplat cu naţionala, fix când aveau nevoie mai mare", a scris de această dată, cotidianul Clarin.

Argentina are 3 puncte în această grupă și va juca meciul decisiv pentru calificare în fața Poloniei, un mare duel între Messi și Lewandowski.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!