Selecționerul Argentinei, despre starea în care se află Messi

Selecționerul Argentinei, despre starea în care se află Messi

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, a declarat că echipa sa depinde în întregime de ea însăşi pentru a se califica în optimile de finală la Cupa Mondială 2022 din Qatar şi a subliniat că Leo Messi se află într-o stare fizică şi psihică perfectă, scrie EFE.

„Messi este bine şi mai mult decât oricând avem nevoie de toată lumea, de el şi de colegii săi. La nivel fizic este bine şi la nivel psihologic este bine. Nu este nicio problemă”, a subliniat antrenorul care a respins ideea că jucătorii sunt neliniştiţi.

ADVERTISING

"Totul depinde de noi în continuare. Oamenii, fanii, ştiu ce a oferit de-a lungul timpului echipa Argentinei şi ce va oferi. Avem un joc important şi ştim asta. Din fericire, depinde de noi. O să lăsăm orice altceva la o parte şi trebuie să avem încredere în noi pentru că un eşec, chiar şi la început de drum, nu poate păta drumul pe care l-am parcurs", a adăugat Scaloni, care a recunoscut că vor fi schimbări în 11-le care va începe contra Mexicului.

Scaloni a spus că un joc poate fi pierdut, dar problema este cum te ridici. "Ca fotbalist trebuie să mergi mereu înainte. Mexicul este o echipă foarte bună, cu o idee foarte clară despre joc. Are un fotbal ofensiv şi un antrenor grozav. Dar noi ştim cum vom aborda această partidă", a spus selecţionerul albiceleste.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aşa cum se ştie, arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat ca al patrulea oficial la meciul dintre echipele Argentinei şi Mexicului, care va avea loc sâmbătă în Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Meciul Argentina - Mexic, care se va disputa pe Lusail Stadium din Al Daayen, sâmbătă, de la ora 21:00, va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato, iar arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Ciro Carbone şi Alessandro Giallantini.

Argentina a pierdut meciul de debut cu Arabia Saudită (1-2), iar Mexicul a remizat cu Polonia (0-0).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!