UTA Arad aduce la echipă un pariu ratat al celor de la FCSB - oficial

UTA Arad aduce la echipă un pariu ratat al celor de la FCSB - oficial

UTA Arad, formație antrenată de Mircea Rednic, a făcut un transfer interesant pentru următoarea stagiune, al treilea transfer al verii pentru alb-roșii.

Gruparea arădeană l-a adus pe atacantul Andrei Dumiter (25 de ani), atacantul plecat de la FC Voluntari, echipă care a retrogradat în liga secundă. Fostul jucător de la FCSB a semnat pe două sezoane cu UTA, după o perioadă de un an și jumătate petrecută la ilfoveni.

„Bine ai venit, Andrei Dumiter! Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o întelegere pe două sezoane cu opțiune de prelungire pentru încă un an. În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri și a oferit două pase decisive. Bun venit, Andrei, și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, a transmis UTA pe contul de Facebook al clubului.

GOOOL! FC Argeș - FCSB 2-3. Dumiter dă lovitura pentru roș-albaștri, după gafa lui Greab

Dumiter are o cotă de piață de 500.000 de euro, marcând 10 goluri la Voluntari în 52 de meciuri. El a bifat la FCSB, unde era considerat de patronul Gigi Becali un adevărat pariu. La echipa roș-albastră, vârful a înregistrat 27 de apariții în total și a reușit să marcheze 3 goluri. Dumiter a mai jucat doar în România, la AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic, Chindia Târgoviște, Sepsi, Ripensia, FCSB și Voluntari.

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!