Mircea Rednic, propus antrenor în Belgia. Poate pleca de la UTA Arad

Mircea Rednic, propus antrenor în Belgia. Poate pleca de la UTA Arad

UTA Arad și-ar putea pierde la început de an 2024 antrenorul, e vorba de reputatul tehnician român Mircea Rednic.

Fostul campion cu Rapid este dorit în Belgia, acolo unde a mai antrenat și în alte rânduri. El se află în vizorul celor de la Standard Liege, ocupanta locului 9 în clasamentul belgian.

Standard este fără antrenor acum după plecarea lui Carl Hoefkens, iar Rednic e văzut de jurnaliștii de la Le Soir ca o opțiune validă pentru a prelua banca tehnică a alb-roșilor. Fostul dinamovist a evoluat ca jucător la Liege între 1991 și 1996, bifând 140 de meciuri și 3 goluri. El a și antrenat Standard în sezonul 2012/2013.

ADVERTISING

“Standard nu-şi permite să plece în cantonament fără antrenor. Doar dacă se găseşte o soluţie în interior. Oricum, trebuie găsit un tehnician până pe 6 ianuarie. Un club precum Standard are, în ciuda situaţiei actuale, întotdeauna avantajul de a stârni interes: conform informaţiilor noastre, Mircea Rednic, antrenorul din sezonul 2012/2013, a fost propus de agentul său, fără a se cunoaşte dacă profilul său este pe placul şefilor sau nu.

Cu toate că circulă mai multe nume, uneori fără temei, Standard trebuie să găsească profilul care i se potriveşte realităţii actual: o echipă în suferinţă, care trebuie mobilizată rapid pentru a-şi asigura rămânerea în prima ligă, ştiind că dispune de resurse financiare limitate”, scrie presa belgiană.

ADVERTISING

Rednic e antrenor la UTA din aprilie 2023, arădenii find în prezent pe 12 în Liga 1, cu 24 de puncte. În ultimele cinci meciuri, echipa UTA Arad a obținut trei remize și o victorie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!