Dinamo și UTA Arad au scăpat de suspendarea terenului: Fanii revin în tribune la ultimele meciuri

Dinamo și UTA Arad au scăpat de suspendarea terenului: Fanii revin în tribune la ultimele meciuri

Dinamo și UTA Arad au primit o veste neașteptată pe finalul sezonului din play-out.

Sancțiunile primite de Dinamo și UTA Arad au fost suspendate de Comisia de Disciplină, astfel că fanii vor reveni în tribune la ultimele meciuri.

Conform regulamentului, cluburile pot solicita suspendarea sancțiunilor dacă au ispășit jumătate de pedeapsă în cazul în care nu au avut pedepse similare în ultimul an.

Acest lucru s-a întâmplat deja, iar Dinamo și UTA Arad vor putea conta pe fani la următoarele două meciuri de acasă. Pedeapsa va fi păstrată pentru sezonul următor.

ADVERTISING

Comunicatul FRF:

SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇