Un star din NFL a murit la doar 24 de ani după un cumplit accident

Un star din NFL a murit la doar 24 de ani după un cumplit accident

O adevărată tragedie a avut loc în Statele Unite ale Americii, acolo unde un mare star din NFL, campionatul național de fotbal american, a încetat din viață la doar 24 de ani, după un accident cumplit.

Dwayne Haskins, pe numele său, s-a stins din viață la vârsta de 24 de ani, el fiind fundașul celor de la Pittsburgh Steelers. El a fost lovit mortal de un camion în timp ce traversa o autostradă din statul Florida.

Impactul a fost fatal, iar talentatul și tânărul sportiv american s-a stins după ce semnase luna trecută un nou contract cu cei de la Pittsburgh Steelers, iar pe 3 mai urma să împlinească 25 de ani.

Haskins încercă să traverseze autostrada Interstate 595, din apropierea Aeroportului Internațional Fort Lauderdale-Hollywood, în localitatea Broward County, când a fost lovit de o autoutilitară, după cum informează Patrula Autostrăzilor din Florida, citată de CNN.

ADVERTISING

Dwayne Haskins era căsătorit cu Kalabrya (25 de ani), din luna martie a anului 2021.

Fanii echipei Steelers au început să aducă omagii la Ohio Stadium, aducând lumânări și tricouri cu numărul 7, cifra pe care o purta Dwayne.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!