FCSB și-a stabilit prima partidă pe care o va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”

FCSB și-a stabilit prima partidă pe care o va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”

FCSB va evolua într-un meci amical pe stadionul „Arcul de Triumf”, e vorba de partida care s-a amânat deja în primă instanță, cea cu Dinamo Kiev, campioana Ucrainei.

În primul joc pe care îl va disputa vreodată pe acest nou stadion din București, FCSB va da piept cu kievenii, pe 20 aprilie, un meci care va fi intitulat simbolic „Meciul Păcii. Stop războiului!”.

Jucătorii lui Dinamo Kiev, care au fost nevoiți să fugă din Ucraina din pricina invaziei rușilor, sunt într-un plin turneu european de strângere de fonduri pentru refugiații și pentru victimele acestui război nemilos.

Meciul inițial trebuia să aibă loc pe 6 aprilie, dar cei de la Dinamo au motivat că nu sunt încă suficient de bine pregătiți fizic.

ADVERTISING

Elevii lui Mircea Lucescu vor evolua în alte două partide înainte de jocul cu FCSB, e vorba de jocurile cu Legia Varșovia de pe 12 aprilie și cu Galatasaray pe 14, după cum se arată în publicația locală din Kiev Futbol, citată de Gazeta Sporturilor.

După meciul cu FCSB, Kievul va mai disputa două meciuri amicale: contra Borussiei Dortmund (26 aprilie), și la Zagreb, două zile mai târziu, cu Dinamo.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!