Răspunsul căpitanului lui Dinamo Kiev după ce FCSB l-a ofertat

Răspunsul căpitanului lui Dinamo Kiev după ce FCSB l-a ofertat

Căpitanul formației Dinamo Kiev, Sergiy Sydorchuk, a vorbit despre oferta pe care FCSB i-a făcut-o.

Sydorchuk a afirmat că nu își dorește să joace la FCSB, ci doar să se antreneze, deoarece nu îi stă mintea la fotbal în acest moment.

”Țara mea e în război și mie nu-mi mai stă acum gândul la fotbal. Da, sunt ok pentru că mă găzduiește România, apreciez foarte mult condițiile pe care le avem aici, dar nu-mi arde acum să joc fotbal. Atrocitățile din Ucraina nu-mi dau pace. Oamenii mor și noi să jucăm? Nu se poate. Nu pot eu acum să joc un meci de fotbal, când știu că ai mei compatrioți suferă la fiecare minut.

ADVERTISING

Sunt ucrainean, inima mea bate pentru țara mea. Nu pot eu să intru pe teren și să dau totul, știind că la mine în patrie este război. Nu se pune problema să joc la Steaua (n.r.: FCSB), dar nici la o altă echipă. Vreau doar să mă antrenez pentru a fi în formă pentru echipa națională. Avem un meci important în iunie cu Scoția, în care vom lupta pentru calificarea la Cupa Mondială”, a spus Sydorchuk pentru DigiSport.

Anterior, Gigi Becali declarase că FCSB va transfera trei jucători ucraineni până la finalul sezonului. Aceștia se află deja în Romania și Becali susținea că Mircea Lucescu a intermediat mutarea.

ADVERTISING

Mai mult, Becali declara că nici măcar nu-i va plăti deoarece le face o favoare că-i primește să joace.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!