CSA Steaua, mesaj ferm după ce FCSB a cerut să joace în Ghencea

CSA Steaua, mesaj ferm după ce FCSB a cerut să joace în Ghencea

Conducerea CSA Steaua a oferit un răspuns ferm după ce FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea.

Iulian Miu, fost jucător la Steaua și FCSB, susține că gazonul noului stadion din Ghencea este foarte sensibil și fotbaliștii tehnici de la echipa din Liga 2 s-ar accidenta dacă două grupări ar juca pe el. Din acest motiv, CSA Steaua refuză să o primească pe FCSB în Ghencea.

"Având în vedere că sunt meciuri foarte multe jucate de Steaua în play-off… Este un gazon sensibil, hibrid și dacă vor juca mai multe echipe, noi având jucători tehnici, nu vrem ca Steaua să aibă probleme.

ADVERTISING

Cum să dai altcuiva stadionul Steaua când joacă Steaua în același weekend? Cum să-i las pe alții să joace și să nu jucăm noi? După aia ce se alege de gazonul ăla? Bagi o grămadă de bani pentru întreținere", a spus Iulian Miu, la Telekom Sport.

FCSB a amenințat cu plângeri penale deoarece nu este lăsată să joace pe stadioanele noi din București.

Managerul general Mihai Stoica spune că FCSB trebuie să recurgă la o astfel de soluție deoarece nu este primită în Ghencea ori pe arena Arcul de Triumf.

"Simt o frustrare pentru că noi suntem izgoniți. Am fost și suntem în continuare izgoniți. Să sperăm că măcar la Arc vom fi primiți, dacă nu în Ghencea. Mai pot exista și plângeri penale. Până la urmă se ajunge și la asta. Cineva trebuie să plătească pentru că nu vor să primească niște bani", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

FCSB a încercat de mai multe ori să joace în Ghencea, dar Armata i-a transmis că arena este ocupată și că nu poate juca aici.

Pe de altă parte, FCSB a vrut să joace și pe stadionul de rugby de la Arcul de Triumf, dar, din motive birocratice, acesta nu poate fi încă închiriat.

În aceste condiții, FCSB a fost nevoită să se mute de mai multe ori din București în ultima perioadă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!