Simona Halep, îndrumată să urmeze sfatul lui Ion Țiriac: "Cu siguranță acolo se va ajunge"

Simona Halep, îndrumată să urmeze sfatul lui Ion Țiriac: "Cu siguranță acolo se va ajunge"

Simona Halep (32 de ani) este îndrumată să urmeze sfatul primit de la Ion Țiriac.

Anume să atace în instanță firma canadiană producătoare a suplimentului despre care crede că i-a fost livrat contaminat, dar nu numai.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, este de părere că Simona Halep trebuie să-și apere imaginea construită pe ani de muncă și să dea în judecat firma Quantum Nutrition. Lucru care, conform avocatului Simonei, s-a întâmplat deja.

Cosac a spus că, dacă ar fi în locul Simonei Halep, ar proceda la fel.

ADVERTISING

"Cu siguranţă se va ajunge acolo (n.r. Simona Halep va ataca în instanță firma canadiană). Este o imagine câştigată în ani de muncă, în ani de sacrificii. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, aș fi făcut la fel, aș fi dat în judecată firma.

Simona reprezintă un brand pentru România! A fost o perioadă în care Simona a dominat cu performanţele ei. Nu văd care ar fi fost interesul ei să poată comite o greşeală de genul acesta. Aşteptăm răspunsul de la TAS. Eu sunt convins că-şi va dori să revină pe terenul de tenis. Dacă o va face, o va face doar la cel mai înalt nivel", a spus George Cosac, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Ion Țiriac a spus în repetate rânduri că Simona Halep ar trebui să dea în judecată firma producătoare a suplimentului Keto MCT, dar și WTA sau ITIA, pentru a-și apăra imaginea.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!