Avocatul Simonei Halep, reacție controversată în scandalul de dopaj: Întrebarea la care n-a răspuns

Avocatul Simonei Halep, reacție controversată în scandalul de dopaj: Întrebarea la care n-a răspuns

Bogdan Stoica, unul dintre avocații apărării Simonei Halep în scandalul de dopaj în care a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA și Sports Resolutions, a avut o reacție controversată.

Stoica a refuzat să spună tribunalul unde, împreună cu Simona Halep, a dat în judecată firma canadiană Quantum Nutrtion, pe care o acuză că a livrat suplimentul Keto MCT contaminat cu roxadustat și consumat de sportivă la US Open 2022 înaintea testului doping picat.

Întrebat unde a fost deschisă acțiunea împotriva Quantum Nutrition, Bogdan Stoica a răspuns scurt: "Nu vă pot spune!", precizează Gazeta Sporturilor într-un nou episod din investigația pornită în Canada la firma Quantum Nutrition după ce Simona a primit o suspendare de patru ani.

ADVERTISING

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a susținut în urmă cu câteva săptămâni că firma Quantum Nutrition a fost dată în judecată într-un proces în care se cer daune de 10 milioane de dolari.

"Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv", spunea Stoica, potrivit gsp.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!