Răzvan Lucescu poate prinde contractul carierei sale în Serie A - presă

Răzvan Lucescu poate prinde contractul carierei sale în Serie A - presă

Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei sale de antrenor și poate prinde un contract în Serie A, campionatul italian de fotbal.

Fostul manager de la Al Hilal, din Arabia Saudită, cu care a cucerit și Liga Campionilor Asiei, este liber de contract din februarie, iar acum la 52 de ani e pregătit să revină în Europa.

El este favorit să preia postul de antrenor în Grecia la AEK Atena, de 12 ori campioană a Greciei în istorie. Clubul în galben și negru se va despărți în vară de antrenorul spaniol Manolo Jimenez, iar printre favoriții să îi ia locul este și Răzvan Lucescu, dar și sârbul Vladan Milojevici, ultima dată la Al Ahli, tot în țările arabe, precum și turcul Erol Bulut, fost la Fener, după cum anunță presa turcă, prin cotidianul Milliyet.

ADVERTISING

De asemenea, după cum informează grecii de la Enwsi, Lucescu are într-adevăr prima șansă să o preia pe AEK, dar înainte de asta are o ofertă clară și de la o grupare de Serie A:

"Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român", notează sursa amintită mai sus.

Răzvan Lucescu a anunțat când va reveni pe bancă! Dezvăluirile fostului selecționer al României

Lucescu a amintit într-un interviu dat la finele lunii martie că va reveni în fotbal abia din vară, începând cu sezonul viitor.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Radu Drăgușin a fost sfătuit să rămână la Juve chiar de către Ronaldo: "El a insistat să își implinească visul"

Rafa Nadal, eliminat surprinzător în sferturi la Monte Carlo, turneu pe care l-a câștigat de 11 ori

CEO Pfizer: COVID-19 va „deveni ca gripa”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!