Radu Drăgușin a fost sfătuit să rămână la Juve chiar de către Ronaldo: "El a insistat să își implinească visul"

Radu Drăgușin a fost sfătuit să rămână la Juve chiar de către Ronaldo: "El a insistat să își implinească visul"

Tânărul fundaș român de doar 19 ani Radu Drăgușin a semnat un nou contract cu Juventus Torino, fiind convins chiar de marele fotbalist portughez Cristiano Ronaldo să continuie cu „Bătrâna Doamnă”.

Drăgușin a semnat recent un nou contract cu Juve, valabil până în 2025. Tânărul jucător român a primit sfaturi și de la Ronaldo, după cum confirmă chiar impresarul său, Florin Manea.

Jucătorul care a bifat apariții și la Campionatul European de tineret a strâns deja 4 jocuri în tricoul lui Juve la echipa mare, el debutând pentru gruparea în alb și negru în meciul de Champions League cu Dinamo Kiev, scor 3-0.

ADVERTISING

"Ascultă de vedetele din vestiar, a primit sfaturi și de la Cristiano Ronaldo, dar și de la Bonucci și Chiellini. I-am spus să "fure" cât mai multe de la asemenea jucători de clasă, mi-a spus că a învățat multe chestii tactice. Andrea Pirlo vorbește foarte frumos despre el, iar Radu este un băiat cu capul pe umeri și modest. Nu am mai văzut unul ca el, care înțelege repede și muncește ca să ajungă și mai sus. Idolul lui rămâne Virgil van Dijk, apoi se ia după Bonucci și Chiellini, sunt fundași de top", puncta impresarul român pentru postul de radio italian Radio Bianconera.

Radu Dragusin : The Future of Juventus

Acesta a confirmat faptul că în această primăvară au curs ofertele pe numele românului: "A avut oferte unde i s-a promis că va juca mai mult, dar a fost dorința lui să continue. A tras ca să ajungă la echipa mare, speră să prindă din ce în ce mai multe minute pe teren".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Radu Drăgușin are 19 ani, e născut pe 3 februarie 2002 și a început fotbalul la Sportul Studențesc în 2009. La echipa de tineret a lui Juve a ajuns în 2020.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa din Italia dezvăluie salariul cu care Drăgușin a fost convins să rămână la Juventus

Radu Drăgușin a semnat un nou contract cu Juventus Torino

De ce vaccinurile chinezești nu sunt un succes? Distanța dintre propaganda politică și realitate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!