Patrick Mouratoglou o ignoră pe Simona Halep după ultimele reproșuri și elogiază două tenismene din circuitul WTA

Patrick Mouratoglou o ignoră pe Simona Halep după ultimele reproșuri și elogiază două tenismene din circuitul WTA

Francezul Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, ignoră ultimele reproșuri făcute de marea noastră campioană recent, în scandalul de dopaj în care este implicată.

Halep, 31 de ani, așteaptă acum să fie chemată la primele audieri la TAS, care vor avea loc între 7 și 9 februarie. Fostul manager al Serenei Williams, cu care a cucerit împreună 10 titluri de Grand Slam, a făcut o analiză a circuitului feminin, vorbind despre fostele și actualele vedete ale circuitului, ignorând-o total însă pe Simona Halep, fosta sa elevă, până de curând.

ADVERTISING

În analiza sa, Mouratoglou le laudă mai ales pe Coco Gauff și Naomi Osaka, ultima urmând să revină în sezonul WTA după ce a născut un copil: „Acum le ai pe Coco Gauff și Naomi Osaka, nu există altele pentru că, desigur, sunt multe altele, dar cred că cele două sunt super incitante. Sunt superstaruri, așa că sunt grozave pentru WTA – WTA are nevoie de superstaruri. Am avut atâția ani grozavi alături de Serena, Venus și Maria Sharapova, care sunt trei vedete cu adevărat uriașe. Și cred că asta atrage foarte mult atenția asupra tenisului feminin când ai astfel de jucătoare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Așa că sunt foarte încântat că Naomi se întoarce. Cred că e grozavă. Cred că se poate descurca bine. Simt că este foarte motivată să revină”, a punctat tehnicianul francez pentru EuroSport.

Acum câteva zile doar, într-un interviu mai amplu pe care l-a realizat pentru televiziunea Euronews, Halep i-a făcut câteva reproșuri dure lui Mouratoglou, spunând în general cât este de dezamăgită de comportarea fostului său antrenor.

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme. Am încetat să mai lucrez cu Academia Mouratoglu de ceva timp. Când m-am trezit în această situație, mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez. Așa că mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou. Probabil va trebui să învăț. Pentru că acesta este principiul meu în viață, dacă angajezi pe cineva și lucrezi cu acea persoană, trebuie să existe încredere”, a spus fostul lider WTA la Euronews.

Simona Halep says she's 'never doped' after being given four-year ban from tennis

Singurul trofeu major pe care Simona l-a câștigat cu Mouratoglou pe bancă este Mastersul de 1000 de puncte de la Toronto, Canada.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!