Chris Evert îi dă dreptate Simonei Halep după declarațiile făcute despre Patrick Mouratoglou: "A controlat totul"

Chris Evert îi dă dreptate Simonei Halep după declarațiile făcute despre Patrick Mouratoglou: "A controlat totul"

Chris Evert (68 de ani) îi dă dreptate Simonei Halep după declarațiile făcute de sportiva noastră despre Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj.

Într-un interivu pentru Euronews, Simona Halep l-a arătat cu degetul pe Patrick Mouratoglou pentru reacția târzie pe care a avut-o în cazul de dopaj în care este implicată după ce a fost despitată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, Chris Evert, îi dă dreptate Simonei Halep și consideră că sportiva noastră "și-a încredințat viața" antrenorului francez și echipei lui, care "a controlat totul".

ADVERTISING

Într-o postare pe Twitter, Chris Evert i-a dat dreptate Simonei Halep și a spus că o consideră nevinovată pe româncă.

"Apelul Simonei Halep setat pentru februarie. Eu cred că e nevinovată! Da, a avut roxadustat în organism, dar și-a încredințat viața antrenorului ei (n.r. - Patrick Mouratoglou) și echipei sale, care a controlat totul. Cariera, nutriția, management. Cred că e nevinovată. Punct!", a scris Chris Evert pe Twitter.

Simona Halep a dezvăluit că a încheiat colaborarea cu Patrick Mouratoglou și echipa lui.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ea așteaptă acum verdictul apelului de la TAS la sentința de patru ani de suspendare dictată de ITIA și Sports Resolutions. Tribunalul de la Lausanne a stabilit că apelul sportivei noastre va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!