Simona Halep face dezvăluiri din cazul de dopaj: "De aceea angajezi oameni. E principiul meu"

Simona Halep face dezvăluiri din cazul de dopaj: "De aceea angajezi oameni. E principiul meu"

Simona Halep (32 de ani), suspendată pentru dopaj, în așteptarea apelului de la TAS, a vorbit despre cazul său de dopaj.

Fostul lider mondial a făcut dezvăluiri despre cele întâmplate în primele zile de la vestea testului doping picat la US Open 2022.

De asemenea, Simona a părut că trimite săgeți către Patrick Mouratoglou și echipa sa pentru situația în care a ajuns.

"E foarte clar că este vorba despre o contaminare. Cu trei zile înainte de proba pozitivă, am fost testată negativ pentru dopaj în urină și sânge. Prima dată mi s-a spus că este vorba despre o cantitate foarte mică din substanța interzisă în organismul meu. Nu m-aș fi putut dopa în cele trei zile. Nu este și nu a fost intenția mea să facă ceva rău. Mi-am dedicat viața tenisului, l-a respectat. Principiile mele sunt diferite", a spus Simona Halep într-un interviu pentru Euronews.

ADVERTISING

Apoi, Simona a vorbit despre încrederea în oamenii pe care i-a angajat ca să aibă grijă de ea în privința substanțelor interzise și performanțelor sale de pe terenul de tenis.

Halep a spus că încredere în oameni i-a fost distrusă și a lăsat de înțeles că nu știe dacă va mai putea avea încredere în cineva care să o sfătuiască în privința dopajului de acum încolo.

"De aceea angajezi oameni, pentru că ai nevoie de informații, trebuie să fii mai bun. Am avut mereu încredere, dar încrederea mi-a fost distrusă. Nu știu dacă în viitor voi mai putea avea încredere din nou. Trebuie să învăț. Principiul meu este că dacă angajezi pe cineva trebuie să ai încredere în acel cineva", a mai spus fostul lider mondial.

ADVERTISING

TAS va judeca apelul Simonei Halep în cazul de dopaj în perioada 7-9 februarie 2024, după ce ITIA și Sports Resolutions au dictat o suspendare de patru ani pentru sportiva noastră.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!