Presa din Grecia se teme de ce e mai rău înaintea apelului Simonei Halep de la TAS în cazul de dopaj

Presa din Grecia se teme de ce e mai rău înaintea apelului Simonei Halep de la TAS în cazul de dopaj

Presa din Grecia a scris, miercuri, despre cazul de dopaj al Simonei Halep în contextul în care TAS a anunțat că apelul sportivei noastre va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

Jurnaliștii din Grecia se tem de ce mai rău în privința Simonei Halep, anume finalul carierei profesioniste dacă TAS nu-i va putea reduce sau anula pedeapsa de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions în urmă cu câteva luni.

Sportiva noastră își pune toate speranțele în TAS, dar grecii se tem de ce e mai rău, în cazul care forul de la Lausanne nu va putea fi de ajutor în cazul Simonei Halep.

ADVERTISING

"Dacă nu poate "răsturna" decizia ITIA și Sports Resolutions, nu va putea reveni pe teren până în octombrie 2026, când va avea deja 35 de ani. Asta înseamnă că o astfel de decizie din partea TAS îi poate încheia cariera", scrie site-ul tennisnews.gr.

Simona Halep a fost despistată pozitiv cu roxadustat la un control doping picat la US Open 2022, iar din 29 august 2022 nu a mai jucat niciun meci oficial, fiind suspendată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!