LPF a anunțat echipa etapei

LPF a anunțat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa etapei cu numărul 25 din Liga 1.

Chindia Târgoviște dă trei jucători, în timp ce FCSB, CFR Cluj și Viitorul au câte doi jucători. Echipa este completată cu câte un jucător de la Voluntari și UTA Arad.

PORTAR

Marian Aioani (Chindia / 21 de ani, FOTO) - În ciuda vârstei, dovedeşte că s-a maturizat mult, intervenţiile şi modul cum dirijează defensiva fiind dovezi clare a devenit o certitudine în Liga 1.

FUNDAŞI

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - Cel mai în formă fundaş din lotul celei mai bune apărări din campionat a fost din nou la înălţime. Pe lângă jocul defensiv, s-a remarcat şi în ofensivă.

ADVERTISING

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) - Este stâlpul defensivei Chindiei, una dintre cele mai bune din Liga 1. A bifat toate minutele în acest sezon.

Andrei Miron (FCSB / 26 de ani) - O prestaţie fără greşeală pe terenul echipei unde a avut rezultate remarcabile. Este un jucător de bază în apărarea liderului.

MIJLOCAŞI

Andrei Ciobanu (Viitorul / 23 de ani) - A făcut legea la centrul terenului. A izbutit prima dublă din carieră în CASA Liga 1.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - A fost eroul meciului cu Universitatea Craiova. După ce a ratat un penalty, a creat o acţiune spectaculoasă, la finalul căreia a marcat golul victoriei.

ADVERTISING

Antoni Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) - A făcut cel mai bun meci în tricoul ilfovenilor. Graţie dublei reuşite, FC Voluntari a părăsit penultimul loc din clasament.

Darius Olaru (FCSB / 22 de ani) - A înscris pentru a doua rundă la rând, tot cu o execuţie frumoasă, şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon, în care mai are în cont o pasă decisivă şi un penalty scos.

ATACANŢI

Liviu Antal (UTA Arad / 31 de ani) - A înscris al doilea gol în tricoul arădenilor, reuşită care a venit tot în primul minut de joc, la fel ca-n partida cu Academica din runda a 21-a. Experienţa sa este un mare plus pentru UTA.

ADVERTISING

Joalisson Santos Oliveira  (Viitorul / 29 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, iar asta s-a văzut în prima repriză, când a făcut diferenţa în teren. Gol şi penalty scos.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Două goluri şi o pasă decisivă. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

ANTRENORUL ETAPEI

Mircea Rednic (Viitorul / 58 de ani) - A pregătit perfect meciul contra echipei unde a cunoscut cele mai mari performanţe ca jucător şi antrenor, iar rezultatul a fost unul fantastic pentru dobrogeni, care au bifat cel mai clar succes pe teren advers în Liga 1.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇