Naționala României, acuzată de blat: Răducioiu a avut o reacție neașteptată

Naționala României, acuzată de blat: Răducioiu a avut o reacție neașteptată

Florin Răducioiu a comentat acuzațiile de blat aduse naționalei României de către bulgari.

Ivo Georgiev, fostul atacant al Bulgariei, a susținut în urmă cu doi ani că „tricolorii” au cedat deliberat meciul cu Spania, de la EURO 1996.

"Nu vreau să fac declaraţii care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere", a spus Răducioiu la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată", a adăugat fostul atacant al naționalei.

2-1 a fost scorul întâlnirii dintre Spania și România, golul victoriei ibericilor fiind semnat de Amor, în minutul 84.

"Un alt obstacol pentru noi a fost că România a mers la culcare la meciul cu Spania, asta vă spun sigur. I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul" - Ivo Georgiev, pentru sportal.bg.

ADVERTISING

La acel turenu final, "tricolorii" au înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, fiind învinși și de Franța și Bulgaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇