Impresarul lui Radu Drăgușin clarifică situația fundașului: Românul a fost uitat pe bancă de rezerve la ultimele două partide

Impresarul lui Radu Drăgușin clarifică situația fundașului: Românul a fost uitat pe bancă de rezerve la ultimele două partide

Radu Drăgușin nu a mai prins niciun minut la Tottenham în ultimele două partide ale englezilor.

Mai mult, el nu a fost până acum titular de la transferul la Tottenham și a intrat doar din postura de rezervă, bifând în total 30 de minute.

Chiar și așa, impresarul Florin Manea spune că Radu nu este împăcat de această situație și că în curând va primi șanse mai multe.

”În momentul în care vii la o echipă precum Tottenham, nu îți garantează nimeni locul de titular, e normal că trebuie să lupți pentru poziția asta, același lucru era și la Bayern sau la Milan. Mă bucur că el se pregătește bine. Chivu îmi spunea că a stat două luni la Ajax până a început să joace. Nu e așa ușor.

ADVERTISING

Vorbim despre doi jucători fenomenali, Romero, care e campion mondial, și Van de Ven, care a jucat foarte bine. E normal să își aștepte rândul. Ușor-ușor, va prinde meciuri mai multe. Depinde de el, dar eu cred că va deveni titular de bază în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou, dar noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat.

Ne așteptam să nu joace foarte mult, mai ales că abia a venit, mai ales că echipa a câștigat. Sunt sigur că de la următoarele meciuri va prinde minute și poate va fi chiar titular. Nu sunt probleme, nivelul este mai ridicat, intensitatea este mai mare, dar din discuțiile pe care le-am avut cu el, nu mi-a zis că nu ar face față sau că i s-ar părea că trebuie să îi ajungă pe ceilalți din urmă. Nivelul e mai ridicat, dar el era pregătit, se pregătește în continuare. Cred că deja s-a acomodat, se antrenează zi de zi cu ei”, a spus Florin Manea la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a refuzat Bayern München, Napoli și AC Milan.

El a devenit cel mai scump jucător român din istorie, depășind recordul lui Adrian Mutu (19 milioane de euro).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇