Concluzia trasă de antrenorul lui Tottenham la o lună de la transferul lui Radu Drăgușin

Concluzia trasă de antrenorul lui Tottenham la o lună de la transferul lui Radu Drăgușin

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a tras o concluzie clară după transferul lui Radu Drăgușin.

Postecoglu a afirmat că este foarte mulțumit de fundașul central român, care este încă în procesul de adaptare deoarece a ajuns într-un fotbal nou.

”A fost foarte bun, muncește mult. Era la Genoa și juca. Dacă doar jocul era tot ce îl interesa, ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să ajungi la un club mare, atunci e parte din proces. Radu știa acest lucru. De aceea l-am vrut aici, pentru că știa ce înseamnă provocarea de a veni aici și că a juca nu e un dat. Totul e despre cum îți croiești calea. Se adaptează. Jucăm cu totul diferit față de ce era obișnuit, l-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine când a intrat.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a fost extraordinar la antrenamente, are cea mai bună atitudine, se simte excelent printre ceilalți jucătorii. Colegii pot vedea într-adevăr ce calități are. Și e gata să joace”, a declarat Postecoglou, citat de Fanatik.

De asemenea, Postecoglou a lăsat să se înțeleagă că Drăgușin este doar o soluție de rezervă la Tottenham.

"Nu l-am cumpărat pentru șase luni, l-am adus la acest club pentru mult timp și am văzut deja în acest sezon ce impact a avut să pierdem ambii fundași centrali. Nu mai vreau să se întâmple în viitor, de aceea e Radu aici. În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, el trebuie să se adapteze și să muncească mult", a mai spus Postecoglou.

ADVERTISING

De la transferul la Tottenham, Drăgușin a intrat în minutul 84 cu Manchester United, 87 cu Brentford și 88 cu Everton.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇