Motivul pentru care Radu Drăgușin încă nu s-a adaptat la Tottenham

Motivul pentru care Radu Drăgușin încă nu s-a adaptat la Tottenham

Radu Drăgușin a fost transferat recent de Tottenham Hotspurs în Premier League, pentru 30 de milioane de euro, de la Genoa, însă nu pare încă adaptat sută la sută la ritmul de joc britanic.

El nu a început nici măcar un singur meci ca titular până acum, iar despre el a vorbit recent într-un interviu chiar directorul sportiv al lui Tottenham și cel care a influențat decisiv transferul lui Radu Drăgușin la Spurs, danezul Johan Lange, 44 de ani.

Fundașul central de 22 de ani a fost transferat în primul rând pentru viitor, spune el: „S-a adaptat bine în club, dar îl așteaptă mult mai multe în anii care vor veni".

ADVERTISING

Întrebat de Drăgușin într-un interviu pentru site-ul lui Tottenham, Lange a spus: „L-am văzut pe Radu foarte puternic la Genoa o lungă perioadă. Are viteză și e foarte solid în duelurile unu la unu. De-abia a împlinit însă 22 de ani. E foarte tânăr, cu mult potențial și posibilitate de a crește în viitor. S-a adaptat bine în club, dar îl așteaptă mult mai multe în anii care vor veni", a declarat Lange.

Drăgușin a bifat doar 30 de minute pentru Spurs, toate acestea cumulate în 3 partide, cu Manchester United, Brentford și Everton.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!