Radu Drăgușin a mai refuzat un club uriaș, în afară de Bayern, pentru a semna cu Tottenham

Radu Drăgușin a mai refuzat un club uriaș, în afară de Bayern, pentru a semna cu Tottenham

Fundașul central român Radu Drăgușin, 22 de ani, deja legitimat de o bună perioadă de timp la Tottenham, a mai refuzat recent și un alt nume mare din fotbalul european, pe lângă Bayern Munchen.

Înainte de a semna cu Spurs, echipa de pe locul 4 în Premier League, Drăgușin, deja titular incontestabil al naționalei României de seniori, s-a aflat și în atenția lui Bayern, dar până la urmă a declinat oferta bavarezilor. Mai mult chiar, Aurelio De Laurentiis, conducătorul celor de la Napoli, a dezvăluit faptul că l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul român în acest mercato, înaintând o ofertă mai bună, decât cea a lui Tottenham, însă stopperul naţionalei a ales, în cele din urmă, Premier League.

ADVERTISING

Șeful celor de la Napoli a spus că îl monitoriza de mult timp pe românul de la Genoa, pentru care englezii au achitat deja 30 de milioane de euro: „L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. Radu Drăgușin), chiar oficialii lui Genoa mi-au confirmat că oferta mea a fost superioară celorlalte primite, însă jucătorul a preferat Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna”, a declarat Aurelio De Laurentiis, conform ilnapolista.it.

ADVERTISING

De când a ajuns în Anglia, Drăgușin a bifat trei partide în tricoul lui Tottenham, dar în toate a intrat după minutul 70 sau chiar mai mult, în partidele cu Manchester United, Brentford şi Everton, din Premier League.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte, după 23 de etape disputate.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!