BBC a analizat fazele controversate ale lui Drăgușin la meciul cu Everton. Vinovatul pentru golul încasat de Tottenham pe final

BBC a analizat fazele controversate ale lui Drăgușin la meciul cu Everton. Vinovatul pentru golul încasat de Tottenham pe final

Tottenham a făcut doar o remiză în deplasarea de la Everton, scor 2-2 în runda curentă de Premier League, iar fundașul român a fost introdus ca de obicei pe final, în ultimele minute, de către antrenorul Postecoglu.

Radu Drăgușin a fost folosit din nou aproximativ 10 minute de Tottenham, intrând în minutul 89, când Spurs conducea cu 2-1. Fundașul român i-a luat locul lui Hojbjerg, fundașul danez de națională.

"Și mai multă acoperire pe faza defensivă pentru Tottenham în prelungiri", a scris BBC, după ce Ange Postecoglou a decis să întărească apărarea lui Spurs.

ADVERTISING

Drăgușin a fost implicat în prelungiri în două faze la limită, la duelurile cu lusitanul Beto, care a cerut de două ori penalti la contactele cu internaționalul român: "Se cere penalti! Jack Harrison centrează din dreapta, iar Beto cade în careu, susținând că a fost împins de Drăgușin. Faza a fost verificată rapidă de VAR, dar nu se dă nimic. Everton rămâne fără penalti primit în acest sezon de Premier League", a scris agenția de presă britanică BBC despre prima fază, cea din minutul 90.

"Drăgușin are parte de câteva minute complicate. Îl împinge pe Beto, iar acum pare că a fost mai mult contact. Faza s-a petrecut la marginea careului, însă Everton nu a primit lovitura liberă pe care o căuta", a mai scris BBC. Fostul mare fundaș de la Arsenal Martin Keown, acum ajuns la 57 de ani, a găsit un vinovat pentru golul încasat de Tottenham în minutul 97, e vorba de portarul Vicario: "Everton chiar a jucat bine, iar în final a reușit să obțînă un punct vital, care se poate dovedi foarte important. Gugliermo Vicario o costă pe Tottenham la fazele fixe. Ar fi trebuit să facă mai mult la ambele goluri marcate de Everton", a spus Keown, pentru BBC.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!