Transferul lui Radu Drăgușin, confirmat oficial: "Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern"

Transferul lui Radu Drăgușin, confirmat oficial: "Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern"

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin (21 de ani), a confirmat transferul fundașului la Tottenham, în Premier League.

În ciuda faptului că Bayern Munchen, campioana Germaniei, a intrat pe fir pe ultima sută de metri, Drăgușin a preferat mutarea la Tottenham.

Agentul său, Florin Manea, a oferit detalii de culise în privința deciziei luate de Radu Drăgușin și a spus că nu-i vine să creadă că oferta bavarezilor a fost refuzată.

„Azi dimineață, la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern. Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia. Poate pe viitor vom ajunge din nou acolo. Suntem bulversați. Să refuzi Bayern…

ADVERTISING

Dar a fost ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham! Decizia am luat-o dimineață. E greu să ai de făcut asemenea alegere. Bayern l-a dorit insistent, dar oferta oficială a venit în ultima noapte. Erau mai mulți bani de la Bayern, dar a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim, să vedem care sunt plusurile și minusurile.

Au fost mulți care nu credeam că refuzăm Bayern. Era destul de mare diferența. Probabil că încă jumătate în plus. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți”, a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Radu Drăgușin va semna un contract valabil până în 2029 cu Tottenham și va evolua în Premier League.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!